Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng de poedersuiker en de Solo Patisserie in een ruime kom.
Voeg er de eigelen (en optioneel het water) aan toe.
Kneed het geheel stevig met de handen. Rol vervolgens het deeg in folie en leg het gedurende 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een bakvorm met een diameter van ongeveer 26 cm in met wat Solo Patisserie. Rol het deeg uit en plaats het in de bakvorm. Prik met een vork kleine gaatjes in het deeg en zorg ervoor dat het niet kan rijzen tijdens het bakken (leg er bijvoorbeeld droge erwten in). Bak het deeg gedurende 25 minuten op 180 graden en laat het nadien afkoelen in de taartvorm.
Meng nu de ingrediënten voor de vulling en plaats het beslag in de koelkast.
Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snijd ze in plakjes. Rooster de amandelschilfers in een droge antikleefpan tot ze een goudbruine kleur hebben. Strijk de vulling uit op het afgekoelde deeg en plaats er de plakjes aardbeien bovenop. Werk af met de geroosterde amandelschilfers en bestrooi met de poedersuiker.