use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zomerse andijviestamppot
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zomerse andijviestamppot

Zomerse andijviestamppot

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1.25 kg aardappels
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 1 dl melk
  • 500 g panklare andijviereepjes
  • 2 lente-uien
  • 6 zongedroogde tomaten
  • Lekker met:
  • 500 g gehakt
  • 1 el mosterd
  • 2 el droog broodkruim
  • 1 ei
  • 1 el gehakte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de lente-uien in ringetjes en de zongedroogde tomaten in reepjes. Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
  2. Kook de aardappels gaar en stamp ze fijn met een kneepje vloeibare margarine en de melk. Schep de rauwe andijvie, de lente-uien en de zongedroogde tomaten door de puree. Breng het gerecht eventueel op smaak met peper en zout.
  3. Lekker met gehaktballetjes:
  4. Breng het gehakt pittig op smaak met de mosterd, de peterselie, het ei en het broodkruim en draai er kleine balletjes van. Bak ze in wat vloeibare margarine in 15 - 20 minuten rondom bruin en gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.