use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Verse tomatensoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Verse tomatensoep
  • 1 prei
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 2 kg tomaten
  • 1 laurierblad
  • 1 tablet Knorr Groentebouillon
  • gemengde verse kruiden (tijm, selderij, lavas=maggiplant)
  • olijfolie
  1. Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit hierin de prei, peen en ui aan. Voeg de tomaten, kruiden en het bouillonblok toe en breng alles aan de kook. Laat het ca. 20 minuten zachtjes koken.
  2. Haal het door een zeef en vang het vocht op. Breng de tomatenbouillon op smaak met zout, peper en eventueel een schepje suiker.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.