Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Scampi met groenten, tomatenjus en basilicum

Door haar samenstelling, is olijfolie goed bestand tegen het kookproces en kan ze dus in allerlei (ook gefrituurde) bereidingen worden verwerkt.

De aparte en verfijnde smaak verleent een extra toets aan al je salades en warme gerechten.

Door haar samenstelling, is olijfolie goed bestand tegen het kookproces en kan ze dus in allerlei (ook gefrituurde) bereidingen worden verwerkt.

De aparte en verfijnde smaak verleent een extra toets aan al je salades en warme gerechten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
voorgerecht
recipe image Scampi met groenten, tomatenjus en basilicum
  • Ingrediënten:
  • 1/2 pakje Iglo scampipannetje (400 g)
  • 1 dl tomatenjus
  • 1/4 courgette
  • 1/2 ui
  • 1/2 paprika
  • 8 grote basilicumblaadjes
  • wat citroensap
  • 2 eetlepels Bertolli olijfolie
  • peper en zout
  1. Bereiding: Snij de courgette, de paprika en de ui in kleine blokjes.
  2. Stoof ze kort in olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg de tomatenjus toe en laat een aantal minuten pruttelen.
  4. Bereid ondertussen het scampipannetje volgens de aanwijzingen
  5. op de verpakking.
  6. Serveer de scampi's op kleine borden, giet er de saus langs, besprenkel heel licht met citroensap en garneer met basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.