use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pruimentaart met kaneel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pruimentaart met kaneel

Pruimentaart met kaneel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 510 g bloem
  • 16 g kaneel
  • 90 g poedersuiker
  • 125 g Solo
  • 3 eidooiers
  • 2 kl bakpoeder
  • 1 kg pruimen (vers & ontpit of diepgevroren)
  • 3 el bruine suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Roer de Solo en de suiker tot een luchtig geheel. Voeg de eidooiers een voor een toe terwijl je blijft roeren. Voeg de bloem, het bakpoeder en de poedersuiker toe en meng alles goed.
  3. Rol het deeg uit en leg het in een middelgrote bakvorm. Leg de pruimen op het deeg en strooi er de bruine suiker en kaneel over.
  4. Bak gedurende 30 tot 40 minuten tot de taart goudbruin is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.