use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met kip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met kip

Pasta met kip

Zin in een snelle pasta met kip? Makkelijker dan dit recept kan het bijna niet. Een simpel gerecht waar iedereen van houdt.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 200 g kleine pasta (macaroni, gnocchi of farfalle)
  • 1 el Solo
  • 1 eetlepel suiker
  • zout
  • 1 eetlepel gehakte tuinkruiden
  • 600 g kipfilet
  • 2 tomaten (gepeld en ontpit)
  • muskaatnoot
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de pasta beetgaar en houd warm.
  2. Smelt een eetlepel Solo in een antikleefpan en bak er de kip aan alle kanten goudbruin in.
  3. Hak de tomaten grof en voeg ze toe aan de kip.
  4. Breng op smaak met de nootmuskaat, peper, zout en suiker.
  5. Laat alles 10 minuten op een zacht vuur stoven.
  6. Meng met de pasta en werk af met de tuinkruiden.
Roer goed als je de pasta kookt voor je pasta met kip: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.