Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Mosterdsaus

Recept van vdergez.

Recept van vdergez.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
bijgerecht
Frans
Vegetarisch
lage moeilijkheid
recipe image Mosterdsaus
  • 25 gram bloem
  • 25 gram maiszetmeel
  • 50 gram boter
  • 1 el mosterd
  • 20 cl room
  • 25 cl water
  • 1 bouillonblokje
  1. De boter laten smelten, daarna de bloem en maiszetmeel eronder mengen. Het bouillonblokje in het heet water oplossen en aan het mengsel toevoegen. Het geheel laten inkoken. Daarna de room, peper en zout toevoegen. Op het einde de mosterd of mosterdzaadjes en wat kurkuma of saffraan toevoegen. Alles goed onder mekaar kloppen.

TIP

Wil je graag een mosterdsaus met een mooie structuur? Gebruik dan bij voorkeur graanmosterd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.