use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mosterdsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mosterdsaus

Mosterdsaus

Recept van vdergez.

Recept van vdergez.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 25 gram bloem
  • 25 gram maiszetmeel
  • 50 gram boter
  • 1 el mosterd
  • 20 cl room
  • 25 cl water
  • 1 bouillonblokje

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. De boter laten smelten, daarna de bloem en maiszetmeel eronder mengen. Het bouillonblokje in het heet water oplossen en aan het mengsel toevoegen. Het geheel laten inkoken. Daarna de room, peper en zout toevoegen. Op het einde de mosterd of mosterdzaadjes en wat kurkuma of saffraan toevoegen. Alles goed onder mekaar kloppen.

TIP

Wil je graag een mosterdsaus met een mooie structuur? Gebruik dan bij voorkeur graanmosterd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.