use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Minimuffins met chocoladestukjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Minimuffins met chocoladestukjes

Minimuffins met chocoladestukjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 75 g bloemsuiker
  • 4 eetlepels halfvolle melk
  • 1 ei
  • 125 g bloem
  • 0.5 zakje bakpoeder
  • Solo Vloeibaar
  • 50 g Solo Wikkel
  • 100 g chocolade (naar keuze)
  • snuifje zout
  • 4 kleine aluminium of keramische bakvormpjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakvormpjes in met wat Solo Vloeibaar.
  2. Laat 50 gram Solo au-bain-marie smelten. Haal de kom uit het water en voeg eerst de melk en vervolgens het (al losgeklopte) ei aan de margarine toe. Meng het geheel goed.
  3. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en het zout in een grote kom. Voeg daaraan het margarinemengsel toe. Meng dit goed totdat je een glad beslag bekomt. Snij de chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het beslag.
  4. Vul de vormpjes voor ¾ met dit deeg en laat gedurende 18 minuten bakken in de oven. Wacht enkele minuten alvorens je ze uit de vormpjes haalt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.