Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Gekarameliseerd witloof

Recept van Sambaatje.
Gekaramelliseerd witloof scoort bij iedereen: ideaal voor wie niet van de bittere smaak van witloof houdt. Maak het zelf klaar met dit eenvoudige recept.

Recept van Sambaatje.
Gekaramelliseerd witloof scoort bij iedereen: ideaal voor wie niet van de bittere smaak van witloof houdt. Maak het zelf klaar met dit eenvoudige recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
bijgerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
groenten
recipe image Gekarameliseerd witloof
  • 4 stronken witlof
  • 2 el poedersuiker
  • 2 el boter
  • 2 el water
  1. Witlof ontdoen van de lelijkste buitenste bladeren. Aan de onderkant een stukje afsnijden. Witlof in lengte doorsnijden. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en 4 struikjes witlof in ca. 3 minuten bakken. Poedersuiker toevoegen en laten karameliseren. Water toevoegen en met de deksel op de pan ongeveer 3-5 minuten laten garen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.