use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gekarameliseerd witloof
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gekarameliseerd witloof

Gekarameliseerd witloof

Recept van Sambaatje.
Gekaramelliseerd witloof scoort bij iedereen: ideaal voor wie niet van de bittere smaak van witloof houdt. Maak het zelf klaar met dit eenvoudige recept.

Recept van Sambaatje.
Gekaramelliseerd witloof scoort bij iedereen: ideaal voor wie niet van de bittere smaak van witloof houdt. Maak het zelf klaar met dit eenvoudige recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 4 stronken witlof
  • 2 el poedersuiker
  • 2 el boter
  • 2 el water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Witlof ontdoen van de lelijkste buitenste bladeren. Aan de onderkant een stukje afsnijden. Witlof in lengte doorsnijden. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en 4 struikjes witlof in ca. 3 minuten bakken. Poedersuiker toevoegen en laten karameliseren. Water toevoegen en met de deksel op de pan ongeveer 3-5 minuten laten garen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.