Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Donkere vleessaus

Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.

Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
bijgerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
dressing
recipe image Donkere vleessaus
  • 3 dl water
  • 1 Knorr Original Vlees bouillonblokje
  • 3 el Maizena Roux Minute Donker
  • 1 snuifje suiker
  1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  2. Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.

TIP

Is je vleessaus wat te vloeibaar? Laat ze dan op een laag vuurtje inkoken tot de gewenste dikte.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.