use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met room
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met room

Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met room

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    20 porties

Ingrediënten
 

  • 1.5 dl melk
  • 20 gepelde scampi's
  • 20 chinese lepels
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 350 g spinazie met room
  • 0.25 bosje kervel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de spinazie op met melk in de microgolfoven.
  2. Bak de scampi's in Solo en kruid met peper en zout. Leg een laagje spinazie onderaan de lepel, plaats er een scampi op en versier met wat kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.