Recept 45**** (23 stemmen)

Zwarte chocolade gebak met rum

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Keisjiek kerstgebak

tijd
55 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°.
  2. Snij de Solo Light en de chocolade in stukken en laat samen op zacht vuur in een bain-marie smelten .
  3. Haal van het vuur en roer om tot je een volledig gladde bereiding bekomt.
  4. Voeg er eerst de rum en dan de suiker bij . Voeg er dan de eieren, een voor een, bij en roer er dan tenslotte de bloem bij.
  5. Giet het deeg in een beboterde vorm en bak 30 minuten.
  6. Haal uit de oven en laat afkoelen voor je ontvormt
Tip

Bestrooi met poeder suiker en dien op met kokossorbet

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door Solo op 25 november 2013 om 10u47

Serveer ze eens met een fris stukje fruit zoals de passievrucht op de foto.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie