use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zwarte chocolade gebak met rum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zwarte chocolade gebak met rum

Zwarte chocolade gebak met rum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo Bakken en Braden
  • 200 g pure chocolade
  • 200 g poedersuiker
  • 5 eieren
  • 50 g bloem
  • 3 eetlepels rum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 200°.
Bereiding
  1. Snij de Solo Light en de chocolade in stukken en laat samen op zacht vuur in een bain-marie smelten .
  2. Haal van het vuur en roer om tot je een volledig gladde bereiding bekomt.
  3. Voeg er eerst de rum en dan de suiker bij . Voeg er dan de eieren, een voor een, bij en roer er dan tenslotte de bloem bij.
  4. Giet het deeg in een beboterde vorm en bak 30 minuten.
  5. Haal uit de oven en laat afkoelen voor je ontvormt
Bestrooi met poeder suiker en dien op met kokossorbet

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.