Zomerse Frisésalade met geroosterde kip, perzik, appel en pinda's

2 (2)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verkruimel het blokje kippenbouillon in de Solo. Strijk de kipfilets in met Solo en bak ze in een matigwarme pan, breng op smaak met zout en peper. Meng de resterende Solo met de balsamicoazijn. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes, doe hetzelfde met de mango. Spoel de salade en maak aan met de resterende Solo, de azijn en de noten. Snij de kipfilets in plakjes. Schik de kip, mango en appel op koude borden en verdeel er de salade over.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?