voorgerecht
Zomerse frisésalade met geroosterde kip, mango en appel
Samen met enkele bekende merken bereidt Giovani de heerlijkste gerechten voor jou.
Geniet alvast van deze heerlijke zomerse frisésalade !
Samen met enkele bekende merken bereidt Giovani de heerlijkste gerechten voor jou.
Geniet alvast van deze heerlijke zomerse frisésalade !
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 2 flinke kippefilets
- 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Kip
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- rijpe mango
- 1 granny smith appel
- 50 g gebroken hazelnoten
- gemengde salade voor 4 personen
- 2 dl olijfolie
- Verkruimel het blokje kippenbouillon in een scheutje olijfolie. Strijk de kippenfilets in met olijfolie en bak ze in een pan, breng op smaak met zout en peper.
- Meng de resterende olijfolie met de balsamicoazijn. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes, doe hetzelfde met de mango.
- Spoel de salade en maak aan met de resterende olie, de azijn en de noten.
- Snij de kippenfilets in plakjes. Schik de kip, mango en appel op koude borden en verdeel er de salade over.
