use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zomerse frisésalade met geroosterde kip, mango en appel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zomerse frisésalade met geroosterde kip, mango en appel

Zomerse frisésalade met geroosterde kip, mango en appel

Samen met enkele bekende merken bereidt Giovani de heerlijkste gerechten voor jou.

Geniet alvast van deze heerlijke zomerse frisésalade !

Samen met enkele bekende merken bereidt Giovani de heerlijkste gerechten voor jou.

Geniet alvast van deze heerlijke zomerse frisésalade !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 flinke kippefilets
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Kip
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • rijpe mango
  • 1 granny smith appel
  • 50 g gebroken hazelnoten
  • gemengde salade voor 4 personen
  • 2 dl olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verkruimel het blokje kippenbouillon in een scheutje olijfolie. Strijk de kippenfilets in met olijfolie en bak ze in een pan, breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de resterende olijfolie met de balsamicoazijn. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes, doe hetzelfde met de mango.
  3. Spoel de salade en maak aan met de resterende olie, de azijn en de noten.
  4. Snij de kippenfilets in plakjes. Schik de kip, mango en appel op koude borden en verdeel er de salade over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.