Zomerse frisésalade met geroosterde kip, mango en appel

Samen met enkele bekende merken bereidt Giovani de heerlijkste gerechten voor jou. Geniet alvast van deze heerlijke zomerse frisésalade !

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verkruimel het blokje kippenbouillon in een scheutje olijfolie. Strijk de kippenfilets in met olijfolie en bak ze in een pan, breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de resterende olijfolie met de balsamicoazijn. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes, doe hetzelfde met de mango.
  3. Spoel de salade en maak aan met de resterende olie, de azijn en de noten.
  4. Snij de kippenfilets in plakjes. Schik de kip, mango en appel op koude borden en verdeel er de salade over.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?