Zomerse aardappelpuree

Aardappelpuree maken op een zomerse dag? Kan perfect! Deze versie met bosuitjes en stukjes paprika is de ideale sidedish voor je barbecue.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork fijn.
  2. Verwarm de melk en voeg Solo toe.
  3. Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
  4. De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
  5. Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.

Tip

Aardappelpuree wordt extra smeuïg als je de Solo er rustig met een houten lepel doorspatelt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (85)

Gepost door femke_luon op 12 augustus 2016 om 14u45

Lekker!

Gepost door Solo op 16 augustus 2016 om 13u53

Dankjewel voor je berichtje Femke ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?