Zomerse aardappelpuree
Aardappelpuree maken op een zomerse dag? Kan perfect! Deze versie met bosuitjes en stukjes paprika is de ideale sidedish voor je barbecue.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
-
75 g Solo
- 1 dl halfvolle melk
- zout
- paprikapoeder
- 4 bosuitjes
- 1 kg aardappelen
- peper
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
Bereidingswijze
- Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork fijn.
- Verwarm de melk en voeg Solo toe.
- Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
- De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
- Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.
Tip
Aardappelpuree wordt extra smeuïg als je de Solo er rustig met een houten lepel doorspatelt.
Andere Solo-leden over dit recept (85)
Gepost door femke_luon op 12 augustus 2016 om 16u45
Lekker!
Gepost door Solo op 16 augustus 2016 om 15u53
Dankjewel voor je berichtje Femke ;-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?