Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Meng het gehakt met zout en peper naar smaak en vorm er 4 burgers van.
Was en snijd de tomaat in plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
Halveer de avocado, haal de pit eruit en trek de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Boen de limoen schoon onder stromend water en rasp de groene schil dun af. Pers de vrucht uit.
De avocadomayonaise is de ster van deze zelfgemaakte hamburger. Meng hiervoor de avocadoblokjes met de limoenzeste en het sap door de mayonaise en peper naar smaak in een kom. Schep daarna alles goed door elkaar.
Verhit de barbecue of grillpan. Rooster de bacon in een grillschaal bruin en knapperig. Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze op het rooster boven de gloeiende barbecue of in een grillpan aan beide kanten bruin en in 6-8 minuten net gaar.
Snijd de broodjes open, leg er de hamburgers op en verdeel er de tomaat, de ui en de avocadomayo over. Leg er de bacon op en serveer.
Saustip! Deze gegrilde home-made hamburger geef je dé ultieme finishing touch
met Calvé Burger.
Lekker met een groene salade.