Recept 35*** (16 stemmen)

Zeeduivel met bacon op pittige tomaten-pastasalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Besmeer de zeeduivelfilets met behulp van een keukenpenseel lichtjes met mosterd. Leg er een blaadje salie op en omwikkel elke filet met een sneetje bacon.
  3. Snijd de kerstomaatjes in tweeën en de radijsjes in fijne schijfjes. Pel en snipper de rode ui en snijd de lente-ui fijn. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten (het middenste gedeelte) en snijd hem in kleine stukjes.
  4. Verhit een antikleefpan, doe er een eetlepel Solo vloeibaar in en bak de zeeduivelfilets een minuutje aan elke kant. Smeer een ovenschaal in met een eetlepel Solo vloeibaar. Leg hier de filets in, voeg enkele takjes tijm toe en gaar een tiental minuutjes verder in de oven.
  5. Kook de vlinderpasta gaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel na onder koud water en laat uitlekken. Meng er de radijsjes, de kerstomaatjes, de komkommer, de rode ui en het lente-uitje onder. Voeg de olijfolie en een de wijnazijn toe, kruid bij met peper en zout en meng alles voorzichtig door elkaar tot een bonte salade.
  6. Leg op elk bord een bedje van de pastasalade en leg er een gebakken visfilet bovenop. Werk eventueel af met wat verse tijm.
Tip

De pastasalade kan je naar eigen smaak invullen. Ben je dol op olijven of appelkappertjes? Zeker proberen!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ruben.schepers29 op 19 mei 2016 om 14u21

lekkerrrrr

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie