Recept 45**** (3 stemmen)

Zalmbrochette met kruiden en tagliatelle van courgette

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

visgerechten

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de oven voorverwarmen op 160°C.
  2. De kruiden wassen, drogen en fijnhakken. Snij de zalm in regelmatige blokjes en steek ze op prikkers. Bestrijk de brochettes met behulp van een penseel met 20 g margarine en rol ze door de kruiden en wat peper en zout. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik de brochettes erop. Plaats 15 minuten in de oven.
  3. Was de courgettes. Snij de courgettes met een dunschiller of mandoline in de lengte in tagliatelle. Laat 3 à 4 minuten koken in ruim kokend gezouten water. Breng op smaak met 30 g margarine en peper en zout. Dien op met de zalmbrochettes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie