Zalm met sesam en honing

4 (4)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pers het sap van de limoenen en meng het met de honing.
  2. Breng het verder op smaak met zout, bieslook en pimentpoeder.
  3. Leg er de zalm in te marineren gedurende 10 minuten.
  4. Bak de zalm in de Solo gedurende 2 minuten aan iedere kant.
  5. Schik de zalm op de borden.
  6. Giet de marinade in de pan. Strooi er het sesamzaad bij.
  7. Roer alle bakresten goed los en lepel over de vis.
  8. Dien op met een groene sla.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 09 april 2013 om 11u21

Laat iets weten als je het recept hebt uitgeprobeerd Capricorn!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?