use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalm met sesam en honing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalm met sesam en honing

Zalm met sesam en honing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    14 min
  • Kooktijd
    6 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 limoenen
  • zout
  • pimentpoeder
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel honing
  • bieslook
  • 600 g zalmfilet
  • sesamzaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers het sap van de limoenen en meng het met de honing.
  2. Breng het verder op smaak met zout, bieslook en pimentpoeder.
  3. Leg er de zalm in te marineren gedurende 10 minuten.
  4. Bak de zalm in de Solo gedurende 2 minuten aan iedere kant.
  5. Schik de zalm op de borden.
  6. Giet de marinade in de pan. Strooi er het sesamzaad bij.
  7. Roer alle bakresten goed los en lepel over de vis.
  8. Dien op met een groene sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.