Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Zalm in de oven

Recept van Veerle Verbrug.
Hoe maak je in een kwartiertje zalm perfect rosé klaar in de oven? Heel eenvoudig: neem dit recept erbij en zet je oven aan… we beginnen eraan!

Recept van Veerle Verbrug.
Hoe maak je in een kwartiertje zalm perfect rosé klaar in de oven? Heel eenvoudig: neem dit recept erbij en zet je oven aan… we beginnen eraan!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd19 min
  • Voorbereiding10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties2 porties
hoofdgerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
vis
recipe image Zalm in de oven
  • 2 zalmfilets
  • olijfolie
  • 2 sjalotjes (fijn gesneden)
  • zout & peper
  1. Verwarm de oven voor op 150c°. Smeer bakplaat in met olijfolie. Leg de fijngesneden sjalot op bakplaat. Bestrooi de zalm met peper en zout, leg de zalmfilets op de sjalotten. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de zalm rosé in 15 à 20 min. Lekker met wilde rijst en dragonsaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.