use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zachte wafels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zachte wafels

Zachte wafels

Recept van Lola's kitchen.
Hoe kan je wafels bakken die even lekker zijn als die van je favoriete tearoom? Simpel: neem dit recept erbij en smul er binnen 20 minuutjes al van.

Recept van Lola's kitchen.
Hoe kan je wafels bakken die even lekker zijn als die van je favoriete tearoom? Simpel: neem dit recept erbij en smul er binnen 20 minuutjes al van.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 gram zelfrijzende bloem
  • 2 eieren
  • 1 snuifje zout
  • 100 gram boter
  • 75 suiker
  • 250 ml melk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Dit recept is voor een 10-tal grote wafels Klop de gesmolten boter op met de suiker en het zout, voeg de eieren 1 voor 1 toe en de helft van de melk Spatel de bloem erdoor en de rest van de melk tot je een egaal beslag hebt Laat het deeg 15 min rusten, verwarm ondertussen je wafelijzer Smeer de platen in met zonnebloemolie en verdeel het deeg met een houten of plastieken spatel Laat de wafel 4 min bakken op de medium stand voor een mooie goudbruine wafel

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.