use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Quatre-quarts
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Quatre-quarts

Quatre-quarts

Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.

Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    45 min
  • Porties
     
    10
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 4 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Strijk de cakevorm in met gesmolten boter en bestuif hem met bloem.
  2. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, smelt de boter en voeg deze erbij. Zeef het zelfrijzend bakmeel en spatel het in porties onder het beslag.
  3. Vul de bakvorm voor 3/4e met het beslag en zet hem vervolgens 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.