Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Quatre-quarts

Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.

Recept van Pascal Claessens.
Niks zo simpel als een quatre-quart: deze cake maak je bijna met je ogen dicht. Perfect als je snel een vieruurtje in elkaar wil flansen. Ontdek het recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Voorbereiding10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties10 porties
bakken
nagerecht
Belgisch
lage moeilijkheid
recipe image Quatre-quarts
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gram suiker
  • 200 gram boter
  • 4 eieren
  1. Strijk de cakevorm in met gesmolten boter en bestuif hem met bloem.
  2. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, smelt de boter en voeg deze erbij. Zeef het zelfrijzend bakmeel en spatel het in porties onder het beslag.
  3. Vul de bakvorm voor 3/4e met het beslag en zet hem vervolgens 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.