Recept 45**** (8 stemmen)

Yoghurtcake met rode vruchten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

cake

tijd
55 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak met de suiker, de Solo Vloeibaar, de eieren, de yoghurt, de bloem en het gistpoeder een glad deeg.
  2. Giet de helft ervan in een met Solo Vloeibaar ingevette en bloem bestoven bakvorm.
  3. Verdeel er de compote over en giet er dan de rest van het deeg bij.
  4. Schuif ongeveer 45 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 12 personen

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door Solo op 24 augustus 2010 om 17u46

Voor de bloem neem je 125 gr en voor de suiker 60 gr. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie