use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Yoghurtcake met rode vruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Yoghurtcake met rode vruchten

Yoghurtcake met rode vruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kopje suiker
  • 0.5 flesje Solo Vloeibaar
  • 2 kopjes bloem
  • gistpoeder
  • 6 eetlepels rode vruchtencompote
  • 4 eieren
  • 1 natuuryoghurt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak met de suiker, de Solo Vloeibaar, de eieren, de yoghurt, de bloem en het gistpoeder een glad deeg.
  2. Giet de helft ervan in een met Solo Vloeibaar ingevette en bloem bestoven bakvorm.
  3. Verdeel er de compote over en giet er dan de rest van het deeg bij.
  4. Schuif ongeveer 45 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.