6 eetlepels yoghurtdressing (zelfgemaakt* of kant-en-klaar)
Bereidingswijze
Breek het harde stuk van de asperges af en snijd de asperges in schuine reepjes. Was en halveer de cherrytomaatjes. Maak de bosuien schoon en snijd in kleine stukjes. Haal de slabladeren los en was en droog ze. Giet de kidneybonen af. Doe de sla, bonen en de helft van de bosuien in een kom.
Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de asperges toe. Bak 5 minuten. Voeg de cherrytomaatjes, de rest van de bosui en de Mexicaanse kruiden toe en roerbak nog eens 2 minuten.
Laat een koekenpan op hoog vuur heet worden. Bak elke wrap 1 minuut in een 1/2 eetlepel vloeibare margarine. Leg op voorverwarmde borden. Smeer 2 eetlepels smeerkaas op elke wrap en schep daarop een kwart van het aspergemengsel.
Meng de salade met de dressing. Serveer de salade met de wraps.
* Voor een zelfgemaakte yoghurtdressing mengt u 5 eetlepels magere yoghurt met 1 eetlepel mayonaise light en een mespuntje paprikapoeder, komijn, zwarte peper en zout. Voeg naar smaak verse munt toe.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?