use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wraps met geroerbakte asperges en kidneybonensalade met bosui
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wraps met geroerbakte asperges en kidneybonensalade met bosui

Wraps met geroerbakte asperges en kidneybonensalade met bosui

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g dunne groene asperges
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 8 bosuien
  • 1 krop sla
  • 1 pot of blik (ongeveer 400 g) kidneybonen
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 2 tl gemengde Mexicaanse kruiden
  • 4 zachte maïswraps
  • 8 el magere smeerkaas
  • 6 eetlepels yoghurtdressing (zelfgemaakt* of kant-en-klaar)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breek het harde stuk van de asperges af en snijd de asperges in schuine reepjes. Was en halveer de cherrytomaatjes. Maak de bosuien schoon en snijd in kleine stukjes. Haal de slabladeren los en was en droog ze. Giet de kidneybonen af. Doe de sla, bonen en de helft van de bosuien in een kom.
  2. Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de asperges toe. Bak 5 minuten. Voeg de cherrytomaatjes, de rest van de bosui en de Mexicaanse kruiden toe en roerbak nog eens 2 minuten.
  3. Laat een koekenpan op hoog vuur heet worden. Bak elke wrap 1 minuut in een 1/2 eetlepel vloeibare margarine. Leg op voorverwarmde borden. Smeer 2 eetlepels smeerkaas op elke wrap en schep daarop een kwart van het aspergemengsel.
  4. Meng de salade met de dressing. Serveer de salade met de wraps.
  5. * Voor een zelfgemaakte yoghurtdressing mengt u 5 eetlepels magere yoghurt met 1 eetlepel mayonaise light en een mespuntje paprikapoeder, komijn, zwarte peper en zout. Voeg naar smaak verse munt toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.