Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Maak eerst de salsa. Kruis hiervoor de tomaten met een mes in, leg ze even in heet water en verwijder het vel. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de halve rode ui, snijd het halve pepertje in smalle reepjes. Halveer de avocado, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng deze met het citroensap.
Meng tomaat, ui, pepertje, avocado en olijfolie goed door elkaar.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Laat de maïskorrels uitlekken. Mix de bloem, het bakpoeder, zout, suiker en cayennepeper door elkaar en roer dit met de melk en het ei tot een glad beslag. Meng de maïs, koriander en lente-ui erdoor.
Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin 2 keer 4 koekjes. Bak ze ongeveer 3 minuten per kant en houd de eerste helft warm terwijl de tweede helft gebakken wordt. Serveer de maïskoekjes met de salsa.
Lekker met gebakken biefstuk met versgemalen zwarte peper.