use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chiles rellenos
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chiles rellenos

Chiles rellenos

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    40 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 6 rode paprika's
  • 100 g bloem
  • 4 eieren
  • Solo Vloeibaar
  • 200 g belegen kaas
  • 0.5 ui, gesnipperd
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 teentje look
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 mespunt kaneelpoeder
  • 1 koffielepel zwarte peper
  • zout
  • Solo frituur olie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rooster de paprika's tot ze zwartgeblakerd zijn. Stop ze dan in een plastic zak tot ze afgekoeld zijn.
  2. Schil ze en dep ze droog en wentel ze in de bloem.
  3. Sla de eiwitten stijf en spatel er dan voorzichtig de dooiers door.
  4. Dompel de paprika's in het eiermengsel en frituur ze goudbruin in de voorverwarmde Solo.
  5. Laat de paprika's uitlekken op keukenpapier.
  6. Maak met een scherp mes een snee in de paprika's en vul ze met de kaas.
  7. Bak de ui voor de saus goudbruin in een beetje Solo vloeibaar en voeg dan de overige ingrediënten toe.
  8. Voeg, als de saus kookt, de paprika's toe zodat ze de saus kunnen opnemen.
  9. Laat nog een drietal minuten sudderen alvorens te serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.