Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo Vloeibaar
  • 1 groot rozijnenbrood
  • 2 eieren
  • 15 cl volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 mango’s
  • 1 el suiker
  • 4 bollen speculaasijs

Bereidingswijze

  1. Snij het rozijnenbrood in 8 dikke sneden. Klop de volledige eieren met de melk en de vanillesuiker.
  2. Schil de mango’s, snij ze in reepjes en bak ze kort met een eetlepel Solo Vloeibaar Light en suiker om ze te karamelliseren.
  3. Week de broodreepjes snel in de eieren en kleur ze goudbruin in de pan met Solo Vloeibaar Light.

Tip

Serveer de wentelteefjes en de mango’s op een bord met een bolletje speculaasijs.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?