use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 groot rozijnenbrood
  • 2 eieren
  • 15 cl volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 mango’s
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 1 el suiker
  • 4 bollen speculaasijs

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het rozijnenbrood in 8 dikke sneden. Klop de volledige eieren met de melk en de vanillesuiker.
  2. Schil de mango’s, snij ze in reepjes en bak ze kort met een eetlepel Solo Vloeibaar Light en suiker om ze te karamelliseren.
  3. Week de broodreepjes snel in de eieren en kleur ze goudbruin in de pan met Solo Vloeibaar Light.
Serveer de wentelteefjes en de mango’s op een bord met een bolletje speculaasijs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.