Recept 45**** (3 stemmen)

Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het rozijnenbrood in 8 dikke sneden. Klop de volledige eieren met de melk en de vanillesuiker.
  2. Schil de mango’s, snij ze in reepjes en bak ze kort met een eetlepel Solo Vloeibaar Light en suiker om ze te karamelliseren.
  3. Week de broodreepjes snel in de eieren en kleur ze goudbruin in de pan met Solo Vloeibaar Light.
Tip

Serveer de wentelteefjes en de mango’s op een bord met een bolletje speculaasijs.

Kies voor mango’s die per vliegtuig verscheept worden. Die zijn rijper en lekkerder dan de mango’s per boot. Je herkent ze aan het vliegtuiglogo. Een alternatief is ananas. Liever vruchten van hier? Kies dan appels of peren.

Speculaasijs vind je in de supermarkt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 1 groot rozijnenbrood
  • 2 eieren
  • 15 cl volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 mango’s
  • 3 el Solo Vloeibaar Light
  • 1 el suiker
  • 4 bollen speculaasijs

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie