use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Waterzooi van Alaska Pollak, paprika, komkommer en koriander

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Porties
     
    6 porties
recipe image Waterzooi van Alaska Pollak, paprika, komkommer en koriander
  • 800 g Alaska Pollak
  • 0.25 l visbouillon
  • 2 dl droge witte wijn
  • 1 gele paprika
  • 10 g korianderblaadjes
  • 5 g korianderzaadjes
  • 2 dl light room
  • 2 eetlepels Maïzena blanke saus
  • 100 g Solo
  • Zout
  • 1 rode paprika
  • 0.5 komkommer
  • peper
  1. Pocheer de gekruide Alaska Pollak in witte wijn en visbouillon.
  2. Bind het pocheervocht met de Maïzena en kook de saus.
  3. Voeg de room toe, kook de saus terug op en werk af met Solo. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schil de paprika's, snij ze in reepjes, blancheer ze en spoel af met koud water.
  5. Was en schil de komkommer.
  6. Snij er gelijkmatige balletjes uit, blancheer ze en spoel af met koud water.
  7. Voeg de groenten en de korianderblaadjes bij de afgewerkte liquide saus en warm op.
  8. Schik de vis in diepe borden, overgiet met saus en kruid met de gemalen koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.