Recept 25** (3 stemmen)

Waterzooi van Alaska Pollak, paprika, komkommer en koriander

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pocheer de gekruide Alaska Pollak in witte wijn en visbouillon.
  2. Bind het pocheervocht met de Maïzena en kook de saus.
  3. Voeg de room toe, kook de saus terug op en werk af met Solo. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schil de paprika's, snij ze in reepjes, blancheer ze en spoel af met koud water.
  5. Was en schil de komkommer.
  6. Snij er gelijkmatige balletjes uit, blancheer ze en spoel af met koud water.
  7. Voeg de groenten en de korianderblaadjes bij de afgewerkte liquide saus en warm op.
  8. Schik de vis in diepe borden, overgiet met saus en kruid met de gemalen koriander.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 05 november 2012 om 18u19

Het kan inderdaad te veel zijn als je liever minder saus hebt. Een goede tip is altijd de saus op te werken door de Solo in verschillende keren erbij te doen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie