use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Waaiertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Waaiertjes

Waaiertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 60 g poedersuiker
  • 2 eierdooiers
  • Solo Vloeibaar
  • kristalsuiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
Bereiding
  1. Bestrooi het deeg met de poedersuiker. Rol twee zijden van het deeg naar het midden tot ze opnieuw samenkomen, zodat je ‘hartjes' vormt.
  2. Snij het deeg in kleine reepjes.
  3. Leg ze op bakpapier op een ovenplaat en smeer de waaiertjes in met Solo Vloeibaar waaraan je de eidooiers hebt gemengd , bepoeder ze met kristalsuiker en laat ze ongeveer 15 minuten bakken in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.