Recept 45**** (176 stemmen)

Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Frietjes

tijd
180 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de gesnipperde uien mooi bruin in Solo Vloeibaar en hou opzij.
  2. Wentel het vlees even door de bloem, kruid met peper en zout en bak aan in wat Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de fond.
  4. Voeg peper en zout, laurier en bruine suiker toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij.
  5. Laat de stoverij zachtjes enkele uren koken tot het vlees gaar is en de saus gebonden.
  6. Serveer de stoverij met frieten of aardappelen.
Tip

Enkele kruidnagels bij de stoverij geven het gerecht een lekkere zachte smaak.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (83)

Gepost door Hesjakkie op 17 november 2016 om 17u02

Vond het een heerlijk stoofpotje

Gepost door Solo op 18 november 2016 om 15u56

Hey Hesjakkie, heel erg bedankt voor je fijne reactie. Blij dat het je zo gesmaakt heeft! Groetjes, Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie