Vlaamse stoverij met bruin bier en mosterd

218 (218)
180 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de gesnipperde uien mooi bruin in Solo en hou opzij.
  2. Wentel de vleesblokjes even door de bloem, kruid met peper en zout. Smelt 2 eerlepels Solo in een diepe pan en bak er het stoofvlees op hoog vuur in aan.
  3. Voeg de gestoofde uien bij het vlees en overgiet met het bier en de fond.
  4. Voeg peper en zout, laurier en bruine suiker toe. Besmeer de boterham met mosterd en leg omgekeerd in de stoverij.
  5. Laat de stoverij enkele uren zachtjes stoven tot het vlees gaar is en de saus gebonden.
  6. Serveer de stoverij met frieten of aardappelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (91)

Gepost door Shady op 26 september 2018 om 13u29

Het bier en mosterd was oké wat moet ik met de rest doen? Groetjes Pieter Maes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?