Ingrediënten voor 12 personen
- 1 1/4 liter melk
- 7 stuks biscuit
- 7 sneden peperkoek
- 125 gr macrons
- 375 gr bruine suiker
- 375 gr kristalsuiker
- 5 zakjes vanille suiker
- 8 stuks eieren
- 1/2 eetlepel foelie
- 1 1/2 koffielepel rhum
- 1/4 flesje amandel es.
- 3/4 eetlepel kaneel
- 1/2 kop patisserie bloem
Bereidingswijze
- 1.De melk laten koken, de fjingemaakte peperkoek,biscuit , macrons ( geweekt met een weinig water) aan toevoegen.
- Vervolgens de kristalsuiker , de bruine suiker en vanille suiker, rhum en amandel escence goed onder mengen.
- Daarna de kaneel en foelie , dit mengsel aan de kook brengen en zeer goed roeren .
- De gezeefde bloem onder mengen.
- De geklutste eieren op een zacht vuurtje toevoegen .Laten doorkoken ( maar blijven roeren )
- Dit mengsel dan in een vuurvaste schotel gieten en bakken ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?