use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vegetarische wokschotel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vegetarische wokschotel

Vegetarische wokschotel

Wokken is al een hele tijd in de mode.

Met de wok kan je snel, lekkere en gezonde gerechten klaarmaken.

Wij serveren hier zelfs een vegetarische wokschotel...

Wokken is al een hele tijd in de mode.

Met de wok kan je snel, lekkere en gezonde gerechten klaarmaken.

Wij serveren hier zelfs een vegetarische wokschotel...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 Groenteschotel met Champignons (750g) van Iglo
  • 250 g sperziebonen
  • 250 g snijbonen
  • 1 bundel raapjes
  • suiker
  • balsamicoazijn
  • peterselie
  • kervel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Reinig de boontjes en de rapen. Snijd ze fijn en kook ze beetgaar.
  2. Warm de groenteschotel met champignons op zoals vermeld op de verpakking.
  3. Meng alles in de wok en kruid met peper, zout en wat suiker.
  4. Goed roerbakken en afsmaken met balsamicoazijn.
  5. Versier het gerecht voor het opdienen met wat kervel en peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.