use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vegetarische maaltijdsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vegetarische maaltijdsalade

Vegetarische maaltijdsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 2 gekookte en afgekoelde aardappelen
  • 1 avocado
  • 2 limoenen
  • 2 hardgekookte en afgekoelde eieren
  • 2 tomaten
  • 2 stengels selder
  • paar takjes basilicum
  • 1 blikje witte bonen (250 g)
  • Bertolli olijfolie
  • peper en zout
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de aardappelen en snij het vruchtvlees in blokjes.
  2. Pers de limoenen en meng het sap onder de aardappel.
  3. Pel de avocado, snij het vruchtvlees in blokjes en meng onmiddellijk onder de aardappel.
  4. Ontvel de tomaten door ze een paar tellen in kokend water te dompelen.
  5. Trek het velletje eraf en snij de tomaten in 4.
  6. Verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes.
  7. Meng met de aardappelen en avocado.
  8. Laat de bonen uitlekken en meng met de salade.
  9. Snij de selder in kleine stukjes, hak het basilicum en meng onder de salade.
  10. Breng de salade op smaak met peper, zout en olijfolie.
  11. Garneer met partjes ei en pijnboompitten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.