use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Camembert Salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Camembert Salade

Camembert Salade

Camembert is zeker en vast één van de bekendste Franse kazen.

We gebruikten deze Franse kaas in dit heerlijk slaatje.

Camembert is zeker en vast één van de bekendste Franse kazen.

We gebruikten deze Franse kaas in dit heerlijk slaatje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 kleine camembertkaasjes (te koop in de supermarkt)
  • 2 eieren
  • 1 half kopje paneermeel
  • gemengde salade voor 4 personen
  • 3 soeplepels slaolie
  • 3 soeplepels water
  • 1 zakje Knorr Salad Mix met Paprika
  • 1 Granny Smith-appel
  • het sap van 1 citroen
  • 1 stronk roodlof
  • 1/2 kopje Bertolli olijfolie
  • 1 handvol gemengde noten (amandelen, walnoten, pecan, macadamia)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Voor je met de kaasjes aan de slag kan, moeten ze flink gekoeld zijn. De koelkast is dus de ideale bewaarplaats.
  2. Snij de kaasjes in de breedte in tweeën en wentel je in de losgeklopte eieren en het paneermeel.
  3. Spoel de sla onder stromend water en laat de blaadjes even drogen.
  4. Voor de vinaigrette roer je de slaolie samen met het water en de Salad
  5. Mix flink om.
  6. Snij nu de appel in plakjes en besprenkel met wat citroensap om ze een frisse toets te geven. Haal ook de roodlofblaadjes van de stronk.
  7. Verwarm nog even de olie in een koekenpan en bak de kaasjes aan alle kanten krokant.
  8. Terwijl ze op een beetje keukenpapier afkoelen, kan je ondertussen de sla op smaak brengen met de vinaigrette.
  9. Schik de kaasjes, de sla, de roodlofblaadjes en de appelschijfjes op de borden en strooi er wat noten over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.