use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten

Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 60 g Solo
  • 80 g bloem
  • 5 dl melk
  • 4 vellen brikdeeg
  • Solo Vloeibaar
  • 200 g rucolasla
  • rode wijnazijn
  • grof zout
  • muskaatnoot
  • bertolli extra vergine
  • 20 kerstomaten
  • peper
  • 2 stronkjes geitenkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo en roer er de bloem onder.
  2. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken.
  3. Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus.
  4. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Laat afkoelen en verdeel over de vellen brikdeeg.
  6. Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar.
  7. Schuif ze 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  8. Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden.
  9. Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij.
  10. Leg op ieder bord een paketje brikdeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.