hoofdgerecht
Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 60 g Solo
- 80 g bloem
- 5 dl melk
- 4 vellen brikdeeg
- Solo Vloeibaar
- 200 g rucolasla
- rode wijnazijn
- grof zout
- muskaatnoot
- bertolli extra vergine
- 20 kerstomaten
- peper
- 2 stronkjes geitenkaas
- Smelt de Solo en roer er de bloem onder.
- Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken.
- Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus.
- Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
- Laat afkoelen en verdeel over de vellen brikdeeg.
- Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar.
- Schuif ze 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
- Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden.
- Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij.
- Leg op ieder bord een paketje brikdeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.
