Recept 45**** (10 stemmen)

Varkenslapje met Oud-Brugge

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg op elk varkenslapje een sneetje Oud-Brugge kaas en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Leg hierop een appelkwartje en rol het vlees op.
  3. Maak de rolletjes vast door er een cocktailprikker door te steken.
  4. Dompel de rolletjes in het opgeklopt eiwit en rol ze vervolgens door het paneermeel.
  5. Kook ondertussen de aardappelen gaar in gezouten water.
  6. Bak de rolletjes goed bruin in de Solo en haal ze uit de pan.
  7. Los in dezelfde pan de appelsiroop op in de braadjus en voeg indien nodig nog een eetlepel water toe.
  8. Schik de gebakken rolletjes op een schotel, garneer met veldsla en schik er de aardappelen rond.
  9. Giet ten slotte een beetje saus langs de rolletjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie