Torentje van peperkoek, appel en paté

58 (58)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Steek met een kleine serveerring (of een borrelglaasje) 2 ronde schijfjes uit elk plakje peperkoek.
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in schijfjes van een halve centimeter. Steek met de serveerring ook ronde schijfjes uit de appelschijven.
  3. Verhit een antikleefpan en voeg de Solo vloeibaar toe. Bestrooi de appelschijfjes met de kristalsuiker en bak ze in twee minuten gaar, tot ze lichtjes karameliseren.
  4. Leg op elk schijfje peperkoek een gebakken appelschijfje en werk af met een lepeltje paté. Is de paté zacht genoeg? Maak dan er dan quenelles van met behulp van twee koffielepeltjes. Zo oogt de presentatie nog nét ietsje mooier.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door christiana1 op 29 december 2014 om 16u07

heerlijk dit kan misschien ook met een stukje gebakken ganzenlever

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?