Verwarm de oven op 180°C. Maak het blik deeg open, rol uit en leg tegen elkaar zodat er een grote plak ontstaat. Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm (ca. 28 cm) met het deeg.
Bestrijk de bodem met de Boursin Cuisine en strooi de geraspte Parmezaan erover. Snijd de tomaten in plakken en leg op de kaas. Snijd de mozzarella in plakken en leg erop. Strooi hierover de oregano en versgemalen peper en besprenkel met de olijfolie.
Bak de taart in ca. 30 minuten in het midden van de oven goudbruin. Bak de taart indien nodig nog 5 minuten op 200 °C voor een goudbruine korst.
Serveer in puntjes ( koud of warm) als borrelhapje of in vieren als lunchgerecht
hoi ltc,dit receptje kwam goed van pas,ik had van de week er al ène gemaakt en had nog kruimeldeeg over en de rest was in huis en heb hem juist klaar gemaakt en is overheerlijk!!grt
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door vertrisje op 12 april 2014 om 22u54
hoi ltc,dit receptje kwam goed van pas,ik had van de week er al ène gemaakt en had nog kruimeldeeg over en de rest was in huis en heb hem juist klaar gemaakt en is overheerlijk!!grt
Gepost door Love to Cook op 12 april 2014 om 23u58
Hai vertrisje Bedankt voor je leuke reactie .. Ik maak deze taart voor bij de paasbrunch. Groetjes LTC
Hoeveel sterren geef jij dit recept?