Tomaten gevuld met gehakt, met tomatensaus en noedels

Tomaten zijn nog maar sinds de Tweede Wereldoorlog een algemeen bekend voedingsmiddel in Europa. De oudst gekende tomaten, deze werden geteeld in Italië, waren gele vruchten. Ze werden dan ook "pomo d'oro" of goud appels genoemd en noemen in het Italiaans nog steeds zo.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
  2. Meng het gehakt met het fijngemaakt blokje Knorr Bouillon Vlees.
  3. Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  4. Kook intussen de noedels in gezouten water met de bouillonblokjes, giet af en werk af met olijfolie.
  5. Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
  6. Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?