use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast Américain
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast Américain

Toast Américain

Voor onze toasts hebben we natuurlijk americain nodig.
Als je een vleesmolen hebt, kan je je eigen américain bereiden.
Nog lekkerder !

Voor onze toasts hebben we natuurlijk americain nodig.
Als je een vleesmolen hebt, kan je je eigen américain bereiden.
Nog lekkerder !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g américain
  • 1 sjalot
  • 4 dikke sneden wit brood
  • 1 teentje knoflook
  • 2 soeplepels kappertjes
  • een handjevol basilicumblaadjes
  • 10 groene olijven
  • 1 zakje Knorr Salad Mix met Ui-Tuinkruiden
  • 2 soeplepels Bertolli olijfolie
  • peper en zout
  • gemengde salade voor 4 personen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Start met het fijnhakken van de sjalot.
  2. Neem dan de sneetjes brood, wrijf ze zachtjes in met een knoflookteentje en plaats ze even onder de grill.
  3. Daarna hak je de kappertjes grof, snipper je het basilicum en snij je de olijven in ringetjes.
  4. De vinaigrette bereid je zoals vermeld op de verpakking.
  5. De kappertjes, sjalot, olijven, basilicum en olijfolie vermeng je met de américain. Werk af met wat peper en zout.
  6. De sla meng je met de vinaigrette.
  7. Verdeel het vlees daarna over de (afgekoelde) toasts en schik er de
  8. salade sierlijk bovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.