Recept 25** (2 stemmen)

Tempura van mini-primeurgroenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Voorgerechten

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C.
  2. Klop het eigeel met een vork snel los in het ijswater.
  3. Voeg de bloem in één keer toe en meng snel met een vork.
  4. Hoe meer klonters, hoe beter!
  5. Dompel de asperges in het deeg en bak ze 3 minuten in de olie.
  6. Doe niet te veel groenten tegelijk in de olie om de temperatuur niet te veel te laten zakken.
  7. Hou de gebakken groenten warm. Ga verder tot de ingrediënten op zijn.
  8. Dien de tempura onmiddellijk op met de sojasaus.
Tip

Je kan ook andere lentegroenten gebruiken, paddestoelen enz.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?