Tempura van mini-primeurgroenten

2 (2)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C.
  2. Klop het eigeel met een vork snel los in het ijswater.
  3. Voeg de bloem in één keer toe en meng snel met een vork.
  4. Hoe meer klonters, hoe beter!
  5. Dompel de asperges in het deeg en bak ze 3 minuten in de olie.
  6. Doe niet te veel groenten tegelijk in de olie om de temperatuur niet te veel te laten zakken.
  7. Hou de gebakken groenten warm. Ga verder tot de ingrediënten op zijn.
  8. Dien de tempura onmiddellijk op met de sojasaus.

Tip

Je kan ook andere lentegroenten gebruiken, paddestoelen enz.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?