Tartaar van zalm met chips

Al ooit zelf een tartaar willen maken maar u wist u niet hoe ? 100 ideeën stelt u voor: "Tartaar van zalm met chips". Lees verder, print het receptje uit en probeer het !

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Bestrooi de zalm met een mengeling van suiker, grof zout, peper, dilletakjes en laat de vis 48 uur op een koude plaats trekken.
  2. Spoel de zalmfilets af onder koud water en dep droog met keukenpapier.
  3. Versnijd de vis in fijne blokjes en breng op smaak met peper van de molen, verse dille en een scheutje wodka.
  4. Schil de aardappels en versnijd ze eerst in een rechte vorm en daarna in driehoekjes.
  5. Frituur de plakjes in olie tot krokante chips.
  6. Schil de komkommer, verwijder de zaden, versnijd het vruchtvlees in fijne blokjes en meng met peper, zout, cayennepeper, gehakte dille, zure room en witte wijnazijn.
  7. Laat de gelatineblaadjes weken in een beetje warm water.
  8. Knijp ze los en voeg ze toe aan het komkommermengsel.
  9. Plaats ronde vormen in het midden van de borden.
  10. Vul deze voor 2/3 met tartaar.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?