Recept 05 (0 stemmen)

Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en rasp de gember
  2. Hak de tonijn fijn in blokjes van ongeveer 1/2 cm en meng de stukjes met de geraspte gember, look, bieslook en geitenkaas, die je eveneens in blokjes van 1/2 cm snijdt.
  3. Breng op smaak met zeezout, peper, cayennepeper en wat olijfolie.
  4. Verdeel het mengsel over aperitieflepeltjes.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 maart 2010 om 18u29

Onze excuses, we hebben de ingrediënten toegevoegd.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?