use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember

Tartaar van tonijn met geitenkaas en gember

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g tonijn filet
  • 100 g geitekaas
  • 1 cm verse gember
  • peper en zout
  • 1 teentje look
  • bieslook
  • cayennepeper
  • extra vergine olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Pel en rasp de gember
Bereiding
  1. Hak de tonijn fijn in blokjes van ongeveer 1/2 cm en meng de stukjes met de geraspte gember, look, bieslook en geitenkaas, die je eveneens in blokjes van 1/2 cm snijdt.
  2. Breng op smaak met zeezout, peper, cayennepeper en wat olijfolie.
  3. Verdeel het mengsel over aperitieflepeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.