Recept 55***** (1 stem)

Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta's

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  2. Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
  3. Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
  4. Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
  5. Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Tip

Geef er een salade van rucola en gedroogde tomaten bij.

Vervang de sluimerwtjes door doperwtjes of jonge tuinboontjes. Kook deze een paar minuten langer dan de sluimerwtjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie