Stoofpotje met boleten en worstjes

4 (4)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aubergines, snijd ze in rondjes en bak ze dan in een braad-/stoofpan in de helft van de Solo met het teentje look en het takje rozemarijn.
  2. Ontpit de zwarte tomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de aubergines.
  3. Stoof in een andere braad-/stoofpan in de rest van de Solo de boleten en de worstjes en blus ze op het einde van de kooktijd met de rode wijnazijn en de gevogeltefond.
  4. Leg de boleten en de worstjes in de stoofpan met de aubergines en de tomaten. Voeg de kastanjes en de jus van de worstjes toe en laat 5 min. afgedekt staan.
  5. Dit is een recept van “Le Creuset”

Tip

Serveer het stoofpotje met boleten en worstjes met pasta.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?