use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Staartvis in een hamjasje met tijmaardappeltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Staartvis in een hamjasje met tijmaardappeltjes

Staartvis in een hamjasje met tijmaardappeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g staartvisfilets
  • 150 g gedroogde ham
  • 100 g Solo
  • 400 g krielaardappeltjes
  • 1 glas droge witte wijn
  • 2 eetlepels tijm (verse gehakte)
  • 2 uien
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de aardappeltjes beetgaar in de schil.
  2. Snipper de ui fijn en stoof hem in de helft van de Solo.
  3. Breng de vis op smaak met peper.
  4. Rol de vis in de ham op en bak hem in de pan met de uien gedurende 3 minuten.
  5. Draai regelmatig om.
  6. Haal de vis uit de pan en hou warm.
  7. Doe de rest van de Solo met de aardappeltjes en de tijm in de pan en giet er de wijn bij.
  8. Roerbak op een heet vuur gedurende 1 minuut.
  9. Verdeel de vis met een scherp mes in plakjes en schik ze op de borden langs de aardappelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.